AM INTRAT ÎN GURA LEILOR CU O BERE DE LA STAȚIA ROMBEER

Imperiul Leilor, emisiunea de la ProTv, este un vis pentru mulți antreprenori. Sunt puțini totuși cei care au ocazia și curajul să se expună, mai mult nu toți ajung cu adevărat să fie văzuți în fața Leilor. Franciza Statia Rombeer a fost un vis pentru Igor Lesan și a adus concept Stația Rombeer la Imperiul Leilor în 16 martie 2022.

Idea participării la această emisiunea a venit ne planificată, printro invitație, încă din decembrie 2020. A fost primita imediat pentru că a venit la momentul potrivit și era potrivită cu planul inițial. Doream o scalare rapidă a conceptului Stația Rombeer și avem nevoie de un investitor. 

Franciza Statia Rombeer a fost un vis la care Igor a lucrat 4 ani, a testat alti 3 ani pana a ajuns la produsul final, conceptul Statia RomBeer si Franciza Statia RomBeer. Modelul de afacere este gândit pe volum de vânzare, iar creșterea de 5 -10 magazine pe an era potrivită pentru maxim primii doi ani de activitate. Era natural să fie urmată de o creștere accelerată de 50 -100 magazine pe an cu acoperire națională cât mai mare.

CE ESTE STAȚIA ROMBEER

Magazinul Stația RomBeer acoperă teritorial o raza de 500-1000 m în jurul său, și susține o medie de 30.000 de locuitori. Din acest motiv, conceptul magazinelor cu Colecția de bere corectă este gândit pentru zone cu trafic pietonal, stradal, în cartiere dormitor / rezidențiale. 

Preselecția a fost un proces rapid, cu putină pregătire. Am făcut o prezentare normală, similar uneia în fața oricărui viitor francizat, împreuna cu prezentarea noastră unică pe care o facem în fiecare magazin Stația RomBeer pentru fiecare client nou.

Este un moment interesant, plin de informații și gusturi noi, pentru că implică o degustare a berilor cu descrierea fiecărei categorii. Vă invităm să pășiti pragul oricărui magazin Stația RomBeer și să spuneți că nu știți nimic despre bere! 

Însă ziua filmării ai emisiunii a fost un moment aparte în istoria companiei noastre. Planul nostru pentru participare era să atragem un Leu puternic, deschis pentru tipul nostru de afacere (bere și produs premium), cu o viziune națională și potențial financiar, pentru că suma necesară de dezvoltare era de ordinul sutelor de mii de euro. 

Considerăm Participarea Noastră Una De Succes Pentru Stația RomBeer. Planurile Si Calculele Noastre Făcute Pe O Participație De 37% În Stația Rombeer, Au Fost Realizate. Ne Bucurăm Ca Am Atras Investiția Dorită Pentru 40% Din Afacerea Noastră, Cu O Diferență De Doar 3%.

La o primă părere exterioară, era de așteptat ca interesul mare pentru Stația Rombeer să vină de la Leul Dragos Petrescu, fondator al lanțului City Grill Restaurants, un om de afaceri mare în Horeca. Dar am fost bucuroși de interesul de investiție al dlui Dan Sucu, CEO şi proprietar Mobexpert, unul din cei mai admirați CEO și oameni de afaceri în România. 

Vezi IMPRESII-le noastre și pozele din live.

CE ESTE FRANCIZA STAȚIA ROMBEER 

Stația RomBeer oferă la nivel național trei tipuri de franciză: Stația RomBeer, RomBeer Express , RomBeer Mobil, RomBeer Invest. Si un model de Franciză RomBeer Invest.

  1. Stația RomBeer este un magazin specializat doar de bere artizanală la draft, cu îmbuteliere inovatoare direct în magazin pentru consum casnic.
  2. RomBeer Express, un proiect cu până la 40 de robineți, dedicat pentru HORECA, băcănii și magazine existente, care doresc să adauge un segment nou de produse și să-și crească cifra de afaceri cu 10-15% .
  3. RomBeer Mobil, un proiect pe roți cu până la 27 de robineți și cameră frigorifică, ușor de amplasat oriunde, cu dedicație pentru HORECA.

Am ales să mergem la Imperiul Leilor, cu Franciza Stația RomBeer Mobil, pentru că era cea mai facilă și mobilă formă de prezentare completă și fidelă a afacerii noastre. 

Vezi prezentarea video despre Franciza Rombeel Mobil .

Deși La TV Participarea La Emisiune A Fost Scurtată La Max 14 Min, Ziua Filmărilor A Fost Lungă Și Plină De Adrenalină.  Igor Leșan, Proprietarul Stația RomBeer Își Amintește:  ” Nu Am Avut Emoții, Am Venit Pregătit, Știam Clar Ce Aveam De Făcut, Îmi Știam Propria Afacere, Conceptul Francizei Și Unde Vreau Să Ajung. Echipa De Suport Care A Lucrat Cu Mine Intens 3 Zile Să Pregătim Întreaga Participare, A Implicat Un Specialist TV Și Video, Un Specialist De Marketing Și PR, Și Suport Technic. Familia Mea, Care Întodeauna Mă Susține, Nu A Fost Pe Platou, Dar Știam Că Sunt Prezenți Acolo Alături De Mine. A Fost O Zi Incredibilă ! 

MPACTUL AȘTEPTAT AL PREZENȚEI STAȚIEI ROMBEER LA IMPERIUL LEILOR A FOST ATINS. AVEM UN INVESTITOR CU O VASTĂ EXPERIENȚĂ ÎN AFACERI, CREDEM ÎN EL ȘI AȘTEPTĂM SĂ ADUCĂ APORTUL SĂU VALOROS ÎN STRATEGIA ȘI MANAGEMENTUL STAȚIA ROMBEER. 

 

Postările teaser pe toate rețelele sociale Stația RomBeer a atras câteva sute de aprecieri și mii de vizionări. În primele zile am primit zeci de telefoane cu felicitări din partea partenerilor, clienților, dar și a oamenilor care doresc să deschidă o Franciză Stația RomBeer în orașul lor pentru că au rezonat cu ideea noastră de afacere. Ne bucura mult interesul pentru berea artizanală, ne bucură expunerea brandului nostru si a afacerii, suntem pregătiți de muncă și abia așteptam să deschidem câte o franciză Stație Rombeer în fiecare oraș din Romania . 

Marea Aventură În 2 Minute O Poți Vedea Aici 

 

Pentru mai multe detalii despre franciză luați legătura cu Igor Lesan la  www.franciza.rombeer.ro

Orice aspecte legate de marketing Stația Rombeer cu Natalia Pruteanu la mkrombeer@gmail.com

IURMĂREȘTE STAȚIA ROMBEER PE CANALE SOCIAL MEDIA 

Te invităm să cunosti mai bine franciza Stația RomBeer și să te asiguri că te-ai abonat la toate canalele noastre! 

Site-ul oficial a francizei Stația RomBeer:

https://franciza.rombeer.ro/

Facebook Franciza Stația RomBeer – apasă Like  / Follow 

https://www.facebook.com/Franciza-Statia-RomBeer

Facebook Franciza RomBeer Express – apasă Like  / Follow 

https://www.facebook.com/francizaRomBeeRexpress

Facebook Franciza RomBeer Mobil – apasă Like  / Follow 

https://www.facebook.com/francizaRomBeeRmobil

Instagram Franciza Stația RomBeer – apasă Follow 

https://instagram.com/statiarombeer 

Telegram Franciza Statia RomBeer – apasă Join / Intra 

https://t.me/+23vYMVMKCOwwZTI8

Youtube Franciza RomBeer – apasă Subscribe  

https://youtube.com/channel/UCzU5OiiZaDLaBYKIiwWzGkQ

Site-ul oficial al magazinelor Stația RomBeer:

www.rombeer.ro

Facebook Stația RomBeer:

https://www.facebook.com/statiarombeer/ 

Instagram Stația RomBeer:

https://www.instagram.com/statiarombeer/

Telegram Stația RomBeer

https://t.me/statiarombeer

FĂ O SCURTA VIZITA VIRTUALĂ ÎN MAGAZINUL STAȚIA ROMBEER 

 

În prezent Stația RomBeer reprezintă 25 de magazine la nivel național cu sediul principal în București.

Tot în Bucuresti sunt 11 locații,

RomBeer Pantelimon,
RomBeer Tei
RomBeer Muncii,
RomBeer Vitan,
RomBeer Lujerului,
RomBeer Militari,
RomBeer Mihalache
RomBeer Aviatiei
RomBeer Nerva Train,
RomBeer Dorobanti

RomBeer Club The Full

Iar în țara sunt:
RomBeer Constanta
Rombeer Brasov
RomBeer Cluj
RomBeer Targu Jiu
RomBeer Alba Iulia
RomBeer Timisoara
RomBeer Craiova
RomBeer Bacau
RomBeer Baia Mare