STAȚIA TA
DE BERE ARTIZANALĂ

Locul de unde iubitorii de bere artizanală își iau, pentru acasă, bere meșterită de berari pasionați din România.

Statiile ROMBEER

FRANCIZA

Poți deveni și tu proprietarul unei Stații RomBeer și să ai propria colecție de bere corectă, artizanală. 

Nu este nevoie să ai experiență în afaceri sau licențe speciale. 

Îți predăm ”la cheie” magazinul, te învățăm tot ce ai nevoie și îți rămânem aproape cu sfaturi și sprijin logistic

înseamnă

O bere corectă, prietenoasă

Berea artizanală, de specialitate, este berea făcută ”ca la carte”. Ingredientele sunt doar naturale: apă, malț – obținut din orz, hamei și drojdie. 

Astfel, CO2 este obținut prin fierbere naturală, iar corpul îl asimilează foarte bine; la fel și alcoolul rezultat.

Drojdia din berea artizanală conține vitamina B, benefică organismului. Nu conține conservanți și potențatori de arome și gust.

Produse locale,
de calitate

Majoritatea tipurilor de bere din colecția RomBeer sunt produse în România, unele chiar în orașele unde se găsesc Stațiile. 

Credem în susținerea economiei locale și dezvoltarea pieței berii artizanale românești. 

Încurajăm berarii locali să producă bere de calitate, pentru cei care apreciază gustul și proprietățile unei beri ”corecte”.

Vecinii cu care stai de vorbă

În Stațiile RomBeer suntem bucuroși să stăm de vorbă cu oricine ne trece pragul, mai ales că mulți ne sunt ”vecini„. 

Vorbim despre vreme, trafic sau ce se mai întâmplă prin oraș. Pentru cine e curios, abia așteptăm să povestim despre berea artizanală și cei care o produc. Și mai ales ne place să ne ascultăm clienții, să le aflăm poveștile, ofurile și ce apreciază la o bere bună.

Mai multe despre franciza RomBeer

Concept-premieră în România

Este primul astfel de concept dezvoltat în România. Brandul este deja cunoscut și are o percepție pozitivă în rândul consumatorilor. Acest tip de magazin are foarte mare succes în Europa de Est, iar intrarea jucătorilor străini pe piața românească este doar o chestiune de timp. De ce să nu fii printre primii?

Investiția în franciză este recuperată în 24 - 36 luni

Consumul de bere artizanală în România este în creștere, iar consumul ”acasă” s-a dezvoltat mult în ultimul an. Piața românească a berii artizanale are o creștere anuală de peste 50 %. 

În 3 ani, numărul fabricilor de bere artizanală din România s-a dublat și continuă să se deschidă noi fabrici. Astfel, investiția inițială de 40 000 de euro poate fi recuperată, cel mai devreme în 12 și cel mult 36 luni.

Riscuri minime

Portofoliul de produse din Stația RomBeer este creat astfel încât afacerea să nu fie afectată de crize. În afară de berea artizanală, clienții găsesc și produse de utilitate zilnică sau complementare: cafea, vinuri moldovenești, gustări care merg bine cu berea sau vinul. Astfel ai vânzările asigurate și în afara sezonului ”de bere”.

Te-am pus pe ganduri ?

hai in franciza rombeer

Pe repede înainte

O Stație RomBeer poate fi deschisă în mai puțin de 2 luni. Avem toate lucrurile bine puse la punct. Din 2016, când am deschis primul magazin, am tot câștigat experiență și învățat cum să facem lucrurile bine. 

Acum există mai bine de 24 Stații RomBeer în toată țara, din care 19 sunt francize. 

O dată deschis magazinul, îți vor lua nu mai mult de 2 luni pentru a atinge pragul de rentabilitate. După aceea treci pe profit. Argumentele și avantajele pentru achiziționarea unei francize RomBeer 

Susținere 100 %

O dată intrat în familia RomBeer, îți asigurăm tot ce ai nevoie pentru a deschide o nouă Stație RomBeer : asistență pentru arhitectură, construcție, design și branding. Vei primi și un set de manuale, pentru a ști exact ce ai de făcut: manual de brand, de deschidere a francizei și de management al francizei. 

Un manager personal va ține aproape pe tot parcursul proiectului. Tot ce am învățat noi practic de când existăm, dăm mai departe către noii colegi, pentru a le asigura un parcurs de succes.

Sistem logistic propriu

RomBeer este cea mai mare rețea de magazine cu specific din România și cel mai mare distribuitor de bere artizanală din țară. Stația RomBeer deține depozite logistice în toată România. 

Avem o flotă proprie de mașini pentru distribuție și de menținere a lanțului frigorific. Astfel, pentru francizat, costurile logistice sunt o grijă în minus. Mai mult, la deschidere, RomBeer oferă un stoc de bere gratuit.

Te-am pus pe ganduri ?

hai in franciza rombeer

Franciza Statia RomBeeR

Stația RomBeer este un minimarket în zone rezidențiale, aproape de reședința consumatorilor. Este amplasat la trotuar, unde traficul pietonal este intens. Zona de acțiune a unui magazin este de +/ – 30 000 de locuitori. 

În afară de berea artizanală, care este produsul de bază, clienții își pot face cumpărături uzuale din cele peste 2000 de produse puse la dispoziție. Berea artizanală poate fi achiziționată la sticlă sau la ”draught”, în sticle de 0,5l , 1l sau 2l. 

Pentru vânzarea berii draught, Stația RomBeer deține și un brevet de invenție : un sistem prin care se menține prospețimea și calitatea berii artizanale. Este ca și cum clientul ar lua berea direct din fabrică: gustul și proprietățile sunt cele originale, nealterate de temperatură sau contactul cu oxigenul din aer.

Urmareste detalii despre Franciza Statia RomBeeR pe Facebook

Franciza RomBeeR Express

Franciza RomBeeR Express este oferita pentru cei care au deja o afacere si doresc sa isi creasca cifra de afaceri cu 15-20% prin amplasarea standului dedicat de bere cu 27 de robineti.

Franciza RomBeeR Express este gandita ca un spatiu amenajat in cadrul altor afaceri si este potrivita pentru magazine de vinuri, bacanii, mini si supermarketuri, magazine specializate, alimentare, si de cartier.

Este de asemenea potrivita si pentru terase care doresc sa isi extinda oferta cu bere artizanala romaneasca. Sunt amplasati 27 de robineti, respectiv 27 de tipuri de bere artizanala romaneasca diferite, avand posibilitatea de servire atat la pahar, cat si imbuteliate in sticle de 0.5, 1 litru si 1.5 litri

Termenul de implementare a unei francize RomBeer Express este de 7 zile.

Urmareste detalii despre Franciza RomBeeR Express pe Facebook

Franciza RomBeeR Mobil

Franciza RomBeeR Mobil este oferita pentru cei care au deja o afacere in HORECA si doresc sa suplimenteze oferta prin amplasarea standului dedicat de bere cu 27 de robineti si sa isi creasca cifra de afaceri cu 15-20%.

Franciza RomBeeR Mobil este dedicata in special segmentului HORECA. Este potrivita pentru baruri, restraurante, terase, se poate amplasa chiar si in aglomerari publice, precum targuri, expozitii, plaje si balciuri.

RomBeer Mobil este un stand mobil, dotat cu echipament frigorific si mobilier de vending, ce ofera o diversitate de pana la 27 de sortimente de bere craft romaneasca.

Termenul de implementare a unei francize RomBeer Mobil este de 14-21 zile.


Urmareste detalii despre Franciza RomBeeR Mobil pe FaceBook
Acoperire nationala
24

magazine în Romania

Investiție inițială
40000

EURO

Cheltuieli lunare
3500

EURO

in prima luna
20 - 36

clienți/ zi

in luna 12
55 - 60

clienți/zi

PRofit mediu lunar
15000

RON

franciza statia bere artizanala rombeer harta statii romania

Te-am pus pe ganduri ?

hai in franciza rombeer

Cum e să ai o franciză RomBeeR?

 • ” Eu, venind după mulți ani de corporație, am fost plăcut surprins să găsesc în Franciza RomBeer politici clare de business, marketing, manuale operaționale și training-uri pentru manager/vânzători, cât și reguli clare și utile pentru operarea unei locații în mod corespunzător. 

  Stația RomBeer Muncii este prima locație din franciza Stația RomBeer pe care am deschis-o. Nu a fost foarte greu să încep, deoarece pe parcursul întregului proces de pregătire, cât și de amenajare a locației, am primit suportul băieților de la Rombeer.”

  Alexei

  RomBeer Muncii, București
 • ” Eram în căutarea unui business care sa ne facă placere, să-l creștem cu suflet. Și eram 3, o fostă corporatistp din capitală și 2 foști antreprenori locali. Niciunul nu avea habar de berea artizanală, mai puțin degustarea a 2- 3 beri ocazionale. Dar a fost dragoste la prima vedere! Decizia era deja luată din priviri în timp ce discutam cu Igor. Cu pasiunea și entuziasmul lui ne-a convins. Și așa am pornit la drum împreună. 

  Acum suntem tare bine în magazinul nostru spațios și cosy. Și clienții vin, întreabă, duc vorba mai departe, ne mulțumesc pentru curajul de a face acest lucru în oraș. Și businessul crește încet și sigur. E al nostru și noi suntem ai lui. Din tot sufletul! ”

  Bianca

  RomBeer Târgu Jiu
 • “Despre franciza “Statia Rombeer” am citit întâmplător într-o seară când listam “internetul”. Fiind un amator de bere, mi-a plăcut foarte mult ideea de afacere, mai ales că plecasem de curând de la locul de muncă anterior și chiar îmi doream să încep propria afacere! Într-o săptămână am și stabilit o întâlnire cu francizorul și am bătut palma!

   Provocarile au fost și mai mari deoarece a intervenit pandemia Covid exact când incepeam să punem bazele afacerii, ceea ce ne-a speriat un pic, dar acum, la 6 luni după deschidere, am început pregătirile pentru amenajarea celui de-al doilea magazin (conform planului cel de-al doilea magazin urma să îl deschidem doar în 2021)….și nu ne oprim la al doilea, și nici la Cluj-Napoca”

  Gheorghe

  RomBeer Cluj-Napoca

Cum e sa ai o franciza RomBeeR?

” Eu, venind după mulți ani de corporație, am fost plăcut surprins să găsesc în Franciza RomBeer politici clare de business, marketing, manuale operaționale și training-uri pentru manager/vânzători, cât și reguli clare și utile pentru operarea unei locații în mod corespunzător. 

Stația RomBeer Muncii este prima locație din franciza Stația RomBeer pe care am deschis-o. Nu a fost foarte greu să încep, deoarece pe parcursul întregului proces de pregătire, cât și de amenajare a locației, am primit suportul băieților de la Rombeer.”

Alexei

RomBeer Muncii, București
” Eram în căutarea unui business care sa ne facă placere, să-l creștem cu suflet. Și eram 3, o fostă corporatistp din capitală și 2 foști antreprenori locali. Niciunul nu avea habar de berea artizanală, mai puțin degustarea a 2- 3 beri ocazionale. Dar a fost dragoste la prima vedere! Decizia era deja luată din priviri în timp ce discutam cu Igor. Cu pasiunea și entuziasmul lui ne-a convins. Și așa am pornit la drum împreună. 

Acum suntem tare bine în magazinul nostru spațios și cosy. Și clienții vin, întreabă, duc vorba mai departe, ne mulțumesc pentru curajul de a face acest lucru în oraș. Și businessul crește încet și sigur. E al nostru și noi suntem ai lui. Din tot sufletul! ”

Bianca

RomBeer Târgu Jiu
“Despre franciza “Statia Rombeer” am citit întâmplător într-o seară când listam “internetul”. Fiind un amator de bere, mi-a plăcut foarte mult ideea de afacere, mai ales că plecasem de curând de la locul de muncă anterior și chiar îmi doream să încep propria afacere! Într-o săptămână am și stabilit o întâlnire cu francizorul și am bătut palma! 

Provocarile au fost și mai mari deoarece a intervenit pandemia Covid exact când incepeam să punem bazele afacerii, ceea ce ne-a speriat un pic, dar acum, la 6 luni după deschidere, am început pregătirile pentru amenajarea celui de-al doilea magazin (conform planului cel de-al doilea magazin urma să îl deschidem doar în 2021)….și nu ne oprim la al doilea, și nici la Cluj-Napoca”

Gheorghe

RomBeer Cluj-Napoca

Hai și tu alături de noi!

Te-am pus pe gânduri? 

Vrei intri și tu în familia RomBeer, să fii și tu noul proprietar al unei colecții de bere corectă? Dă-ne de veste și hai să vorbim despre cum să deschizi o franciză.

VREAU DETALII FRANCIZA

Urmareste detalii despre  Statia RomBeeR pe Facebook

(c) 2021 Statia RomBeeR
usersmap-markercheckmark-circle