ROMBEER BACAU – SURSĂ DE BERE ARTIZANALĂ PENTRU CEA MAI BUNĂ PETRECERE DE ACASĂ

ncepem anul 2022 cu o nouă deschidere marca Stația RomBeer. În luna februarie punem orașul Bacău pe harta berii artizanale românești, bere vie, bere corectă, bere craft. Ce este de fapt Stația RomBeer? Este un magazin specializat cu până la 40 de robineți de bere artizanală, 100% românească, bere vie cu gust corect! O numim Colecția de Bere Corectă!

Începem anul 2022 cu o nouă deschidere marca Stația RomBeer. În luna februarie punem orașul Bacău pe harta berii artizanale românești, bere vie, bere corectă, bere craft. Ce este de fapt Stația RomBeer? Este un magazin specializat cu până la 40 de robineți de bere artizanală, 100% românească, bere vie cu gust corect! O numim Colecția de Bere Corectă!

Berea este păstrată în condiții optime, astfel este mereu proaspată ca din fabrică. Iar sistemul inovator de îmbuteliere pantentat RomBeer asigură imbutelierea berii direct în magazin, fără contact cu oxigenul, fapt ce menține prospețimea berii pentru acasă și chiar păstrarea ei în frigider pentru câteva zile. Igor Leșan, proprietarul și creatorul conceptului Stația RomBeer, ne spune că

 

RomBeer Este O Rețea Națională De Magazine / Stații RomBeer Cu Bere Craft La Draft Pentru Consum Casnic 

 

Stația Rombeer vine în Bacău datorită lui State Eldor, un tânăr antreprenor local din Bacău. ‘Am ales acest gen de franciză deoarece este o franciză diferită, care nu se găsește în zona Bacău, am vrut să fiu diferit, pentru a atrage clienții spre nou. Am ales și după propria mea personă, sunt un om deschis, dinamic și cu simțul umorului, îmi place Berea și în special să o beau în compania prietenilor’, împarte cu noi Eldor motivul pentru care a ales franciza Stația Rombeer.

Având deja o experiență de 11 ani ca manager de locații, susținerea familiei cât și exemplul de antreprenoriat din familie, Eldor a decis deschiderea unei afaceri întro perioadă propice. Având timp suficient să prezinte berea artizanală românească întregului oras, până la începrea oficială a așa zisului sezon de bere. De fapt, berea artizanală nu are sezon, ea fiind consumată acasă și având un gust diferit, se diferențiază în fața altor băuturi de calitate ce pot fi consumate în casă.

STATIA ROMBEER BACĂU ESTE PE STRADA STEFAN CEL MARE NR. 24A.

Locația a fost aleasă strategic timp de o lună, bifând toate criteriile dorite pentru a oferi viitorilor clienți un spațiu frumos și la îndemână, cu vizibilitate mare și loc de parcare.

„Cu o investiție totală de peste 50.000 euro, experiența mea de management, cumulate cu dorința mea de a vinde în propria locație, sunt încrezător în succesul nostru și abia aștept să deschid!” crede Eldor State în săptămâna deschiderii.

Rombeer Bacau - magazin de bere artizanala romaneasca

Rombeer Bacau – magazin de bere artizanala romaneasc

DESCHIDEREA OFICIALA VA FI DUMINICA 6 FEBRUARIE, DE LA ORA 10. COLECȚIA DE BERE CORECTĂ VA FI PREGĂTITĂ SĂ ÎNCÂNTE TOATE GUSTURILE. AȘTEPTĂM PE TOȚI BĂUTORII DE BERE SĂ DEGUSTE BEREA ARTIZANALĂ, PE TOȚI IUBITORII ȘI CUNOSCĂTORII DE BERE ARTIZANALĂ, DAR ȘI PE IUBITORII DE BĂUTURI DE CALITATE ȘI DEOSEBITE, SĂ SIMTĂ GUSTUL UNEI BERI VII ȘI CORECTE.

 

 

Dar RomBeer nu este doar un magazin de bere, Stația RomBeer oferă în piață trei tipuri de franciză:

  1. Stația RomBeer este un magazin specializat doar de bere artizanală la draft, cu îmbuteliere inovatoare direct în magazin pentru consum casnic. Acesta este și Modelul de franciză ales de Eldor State pentru Bacău.
  2. RomBeer Express, un proiect cu până la 40 de robineți, dedicat pentru HORECA, băcănii și magazine existente, care doresc să adauge un segment nou de produse și să-și crească cifra de afaceri cu 10-15% .
  3. 3. RomBeer Mobil, un proiect pe roți cu până la 27 de robineți și cameră frigorifică, ușor de amplasat oriunde, cu dedicație pentru HORECA.

În prezent Stația RomBeer reprezintă 25 de magazine la nivel național cu sediul principal în București.

Tot în Bucuresti sunt 11 locații,

RomBeer Pantelimon,
RomBeer Tei
RomBeer Muncii,
RomBeer Vitan,
RomBeer Lujerului,
RomBeer Militari,
RomBeer Mihalache
RomBeer Aviatiei
RomBeer Nerva Train,
RomBeer Dorobanti

RomBeer Club The Full

Iar în țara sunt:
RomBeer Constanta
Rombeer Brasov
RomBeer Cluj
RomBeer Targu Jiu
RomBeer Alba Iulia
RomBeer Timisoara
RomBeer Craiova
RomBeer Bacau
RomBeer Baia Mare

ÎN BACĂU, STAȚIA ROMBEER VA FI DESCHISĂ PASIONAȚILOR DE BERE ARTIZANALĂ DIN 6 FEBRUARIE PE STR. STEFAN CEL MARE NR. 24A.  AȘTEPTĂM TOȚI PASIONAȚII DE BERE LA ROMBEER SĂ DEGUSTE BEREA ARTIZANALĂ 100% ROMÂNEASCĂ ȘI SĂ PLECE ACASĂ CU SELECȚIA PREFERATĂ, ÎMBUTELIATĂ DIRECT ÎN MAGAZIN, PENTRU A PĂSTRA PROSPEȚIMEA BERII CA DE LA UȘA FABRICII.