ROMBEER BACĂU – SURSĂ DE BERE ARTIZANALĂ PENTRU CEA MAI BUNĂ PETRECERE DE ACASĂ

Începem anul 2022 cu o nouă deschidere marca Stația RomBeer!

În luna februarie, punem orașul Bacău pe harta berii artizanale românești, bere vie, bere corectă, bere craft. 

 

Ce este de fapt Stația RomBeer?

Este un magazin specializat în bere artizanală, cu până la 40 de robineți de îmbuteliere. Bere 100% românească, bere vie cu gust corect! O numim Colecția de Bere Corectă!

Berea este păstrată în condiții optime, astfel este mereu proaspată, ca din fabrică. Sistemul inovator de îmbuteliere, pantentat RomBeer, asigură îmbutelierea berii direct în magazin, fără contact cu oxigenul, fapt ce asigură menținerea prospețimea berii pentru acasă, și chiar păstrarea ei în frigider pentru câteva zile.

Igor Leșan, proprietarul și creatorul conceptului Stația RomBeer, ne spune că:

"RomBeer este o rețea națională de

magazine / Stații RomBeer cu

bere craft la draft pentru consum casnic" 

                                                                                   rombeer bacau

 

Stația Rombeer vine în Bacău datorită lui Eldor State, un tânăr antreprenor local din Bacău. "Am ales acest tip de franciză deoarece este un concept diferit, care nu se găsește în zona Bacău. Mm vrut să fiu diferit, pentru a atrage clienții spre ceva nou. Am ales și după propria mea personă. Sunt un om deschis, dinamic și cu simțul umorului, îmi place berea, dar în special îmi place să o beau în compania prietenilor", împărtășește cu noi Eldor motivul pentru care a ales franciza Stația Rombeer.

eldor state

Deja cu o experiență de 11 ani ca manager de locații, susținerea familiei, cât și exemplul de antreprenoriat din familie, l-au motivat pe Eldor deschidă această afacere într-o perioadă propice. Având timp suficient să prezinte berea craft românească întregului oraș, până la începrea oficială a așa-zisului sezon de bere. De fapt, berea artizanală nu are sezon, ea fiind consumată acasă. Datorită gustului diferit, se diferențiază în fața altor băuturi de calitate ce pot fi consumate casnic.

 

STAȚIA ROMBEER BACĂU SE AFLĂ PE STRADA ȘTEFAN CEL MARE NR. 24A.

Alegere strategică a locației a durat o lună, bifând toate criteriile dorite pentru a oferi viitorilor clienți un spațiu frumos și la îndemână, cu vizibilitate mare, dar și cu loc de parcare. 

"Cu o investiție totală de peste 50.000 euro, experiența mea de management, cumulate cu dorința mea de a vinde în propria locație, sunt încrezător în succesul nostru și abia aștept să deschid!” ne spune Eldor State în săptămâna deschiderii.

                                                                                        Rombeer Bacau - magazin de bere artizanala romaneasca

                                                                                 Rombeer Bacău – magazin de bere craft românească

 

Deschiderea oficială va avea loc duminică, 6 februarie, începând cu ora 10:00!

 
Colecția de bere corectă va fi pregătită încânte toate gusturile!
 
Așteptăm toți băutorii de bere, toți iubitorii și cunoscătorii de bere craft, dar și pe iubitorii de băuturi de calitate, băuturi deosebite, vină la degustarea berii artizanale și simtă gustul autentic al unei beri vii și corecte!

 

Dar RomBeer nu este doar un magazin de bere! Stația RomBeer oferă în piață 5 tipuri de franciză:

1. Stația RomBeer 30+ - Varianta performantă, atât ca investiție, cât și ca spațiu și gamă de sortimente. Produsele răspund necesității cumpărătorilor: cel puțin 30 de robineți de bere, 9 robineți de vin, kombucha, cafea To Go, bere la sticlă, gamă de produse non alcoolice, snack-uri, tabac și altele. Acesta este tipul de franciză ales de Eldor State pentru Bacău.

2. Stația RomBeer Mini - Varianta optimă, atât ca investiție, cât și ca spațiu și gamă de sortimente. Produsele răspund necesității cumpărătorilor: cel puțîn 12 de robineți de bere, 9 robineți de vin, kombucha, cafea To Go, bere la sticlă, gamă de produse non alcoolice, snack-uri, tabac și altele.

3. Stația RomBeer Express - Varianta optimă pentru implementarea în cadrul altor afaceri, precum băcănii, magazine de vinuri, minimarket, tăbăcarii, restaurante, baruri. Capetele de îmbuteliere vor fi amplasate în cadrul spațiilor deja amenajate.

4. Stația RomBeer Mobil - Varianta ideală pentru evenimente, festivaluri, sau locații de interes. Oferim dotarea cu camere frigorifice mobile cu capete de îmbuteliere plasate în cadrul vehiculului.

5. Stația RomBeer Express-Mobil - Varianta ideală pentru terase sau spații deschise, cum ar fi plajele, parcurile, sau evenimentele organizate în aer liber. Este dotat cu camere frigorifice mobile cu capete de îmbuteliere plasate în cadrul teraselor sau spațiilor amenajate. De asemenea, este și varianta cu care ne-am prezentat la Imperiul Leilor.

În prezent, Stația RomBeer însumează 25 de magazine la nivel național, cu sediul principal în București.
 

În Bacău, Stația RomBeer fi deschisă pasionaților de bere artizanală începând cu 6 februarie, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 24A.

 
Așteptăm toți pasionații de bere la Stația RomBeer deguste berea craft 100% românească, și meargă acasă cu selecția de beri preferate, îmbuteliată direct în magazin, pentru a pastra prospețimea berii ca de la ușa fabricii!